logotype

Разследване на изневери

Днес много хора имат съмнения относно верността на партньора си. Това се подклажда още повече и от забързаното ежедневие, модерните комуникационни средства и много други фактори, способни да предизвикат различни съмнения.

Ако и Вие сте от тези хора и имате съмнения във верността на Вашия съпруг/а или партньор/ка, ако притесненията Ви тормозят, ако желаете да се освободите от натрупаното напрежение и искате конкретни доказателства, чрез които да отхвърлите или потвърдите Вашите подозрение - обадете се!

Ние ще проведем дискретно разследване, ще осигурим доказателства (снимки, видео, аудио записи и др.) и ще изготвим подробен доклад за направените разкрития и изводи. Всички доказателства, които ще Ви предоставим, могат да бъдат използвани в съда при евентуален бракоразводен процес.

Детективска агенция "Вайл" предлага множество услуги свързани с частни и корпоративни разследвания, подслушване или превенция от подслушване, издирване и проследяване на хора и всякакви други детективски услуги. Можете да се обърнете към нас ако имате нужда от частен детектив, дори Вашият случай да не е изрично споменат. За повече информация, моля свържете се с нас чрез посочените телефони или контактна форма.

© 2023  Вайл - частен детектив. Всички права запазени.  Уеб сайт от "Норн Консулт"