logotype

Паралелно разследване

Ако срещу Вас или Ваш близък е извършено престъпление и желаете да проведете частно разследване паралелно на това на официалните власти, не се колебайте - свържете се с нас незабавно.

От колкото по ранен етап започнем разследването, толкова по-добре. Уликите и доказателствата се губят с течение на времето. Ние ще проверим всичко намерено от официалните власти, ще намерим нови доказателства, ще предоставим бърз и качествен анализ на всяка ситуация, ще Ви дадем насоки за по-нататъшни действия и ще предоставим всичко, което открием и на официалните разследващи, за да Ви осигурим максимално бърз и точен резултат.

 

Детективска агенция "Вайл" предлага множество услуги свързани с частни и корпоративни разследвания, подслушване или превенция от подслушване, издирване и проследяване на хора и всякакви други детективски услуги. Можете да се обърнете към нас ако имате нужда от частен детектив, дори Вашият случай да не е изрично споменат. За повече информация, моля свържете се с нас чрез посочените телефони или контактна форма.

© 2023  Вайл - частен детектив. Всички права запазени.  Уеб сайт от "Норн Консулт"