logotype

Издирване/проучване на изчезнали или укриващи се лица

Колко е лесно човек да изчезне...или да се скрие? В днешния глобален свят, това не е никак трудно, но всеки може да бъде намерен...всеки оставя следи.Ако искате да откриете някой Ваш близък, роднина, приятел или дори лице което не познавате.

Ако подозирате, че някой скъп за Вас човек, може да е станал обект на трафик на хора. Ако искате да знаете повече за миналото на бъдещия си съпруг/съпруга или служител - решение има! Ние ще съберем всичката налична информация, ще установим точното местоположение на търсеното лице, в която и държава да се намира, ще се свържем с него и ще Ви предоставим всички доказателства събрани по време на проучването.

 

Детективска агенция "Вайл" предлага множество услуги свързани с частни и корпоративни разследвания, подслушване или превенция от подслушване, издирване и проследяване на хора и всякакви други детективски услуги. Можете да се обърнете към нас ако имате нужда от частен детектив, дори Вашият случай да не е изрично споменат. За повече информация, моля свържете се с нас чрез посочените телефони или контактна форма.

© 2023  Вайл - частен детектив. Всички права запазени.  Уеб сайт от "Норн Консулт"