logotype

Днес много хора имат съмнения относно верността на партньора си. Това се подклажда още повече и от забързаното ежедневие, модерните комуникационни средства и много други фактори, способни да предизвикат различни съмнения.

Колко е лесно човек да изчезне...или да се скрие? В днешния глобален свят, това не е никак трудно, но всеки може да бъде намерен...всеки оставя следи.Ако искате да откриете някой Ваш близък, роднина, приятел или дори лице което не познавате.

Ако срещу Вас или Ваш близък е извършено престъпление и желаете да проведете частно разследване паралелно на това на официалните власти, не се колебайте - свържете се с нас незабавно.

Ние разполагаме с модерни средства за наблюдение и заснемане. Ако искате да научите повече за някого или искате да знаете повече за действията на Вашето дете, когато е извън обсега Ви - ще се радваме да Ви помогнем.

Корпоративните разследвания осигуряват максимално точна информация за Вашите конкуренти и/или партньори. Ние ще проучим всеки аспект и всяка силна или слаба страна на конкуренцията.

Ако се съмнявате, че сте подслушвани във Вашият офис, дом или чрез Вашият мобилен телефон. Или ако Ви предстои важна сделка и желаете всички опити за шпионаж да бъдат туширани.

© 2023  Вайл - частен детектив. Всички права запазени.  Уеб сайт от "Норн Консулт"